Lovačko udruženje "Kikinda" poseduje lovački dom korisne površine 1,608 m2 koji se nalazi na izlazu iz Kikinde prema Mokrinu. U sklopu Lovačkog doma se nalazi i restoran sa tri sale, jednom glavnom salom u prelepom lovačkom enterijeru, i dve prateće sale. Restoran je ukupnog kapaciteta od 250 sedećih mesta, sa bogatom ponudom raznovrsne hrane za svačiji ukus, posebno specijalitetima od divljači. Pored restorana, Lovački dom raspolaže sa smeštajnim kapacitetom od jednog apartmana i 14 soba. Sve sobe su uređene po najnovijim standardima. Svaka soba raspolaže klima uređajem, telefonom, televizorom, zasebnim kupatilom, wireless-om, visokim konforom i zavidnom higijenom.

          

          

     U sklopu Lovačkog doma nalaze se dve kancelerije Tehničkog sekretara i Upravnika lovišta. Radno vreme kancelarija Lovačkog udruženja "Kikinda" je od 8 do 15 časova. Ponedeljkom i petkom kancelarija radi i u popodnevnim časovima u periodu od 17 do 19 časova. 

     Rad sa članovima Lovačkog udruženja "Kikinda" obavlja se u periodu od 8 do 10 časova svakog radnog dana, kao i ponedeljkom i petkom u periodu od 17 do 19 časova.